• Your image title

  • Your image title

  • Your image title

Ние предлагаме на своите клиенти богата цветова гама изделия от мрамор, гранит и варовик. Разполагаме със собствена складова и производствена база в гр. София, кв. Казичене /зад бензиностанция Shell/.

В нашата работа обръщаме особено внимание на качеството на продуктите. Ние смятаме, че всеки проект има своите предизвикателства и затова се стремим към най-добрите индивидуални решения, като търсим различното комбиниране на цветове, размери и всички други характеристики на камъка.

При нас ще намерите успешно съчетание на красотата, качеството и лукса с едни от най-ниските цени на българския пазар, също така ще изпълним Вашите поръчки в най-кратки срокове.

Изделия от камък 

Some Alt Text

Мрамор и Гранит

ФОКС

 

0888 284 225

0889 700 724 

Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text

ФОКС Мрамор и Гранит - професионална изработка на кухненски и барплотове от мрамор, гранит и технически камък. Цялостно изграждане и облицовка на камини. Стъпала, подпрозоречни первази, рамки за врати и прозорци, декоративни пана и мозайки. Преполиране и запечатване на настилки. Проектиране, изработка и монтаж на надгробни паметници от мрамор, гранит и варовик.

Some Alt Text

Кухненски плотове

Плотове за баня

Подпрозоречни первази

Рамки за врати и прозорци 

Стъпала и облицовки

Надгробни паметници